Følårgang 2009

Tilbage i 2007, da Lærke var 3 år forsøgte vi at ins. hende med Blue Hors Don Romantic, det lykkes ikke trods ihærdige forsøg en hel sæson.

Vi valgte derfor i 2008 og låne en hoppe til at trække føl på. Jeg fandt en hoppe på Heste-nettet.dk, som jeg kunne låne en sæson.

Vi vælger så alligevel at ins. Lærke og har således ins. to hopper der skal fole med knap en mdr mellem termin.

Vi vælger af flere årsager at bruge Bøgegårdens Laurino på begge hopper.

Han havde en rigtig fin følbeskrivelse.

Ensartede, ædle, højtstillede og storrammede føl af overvejende særdeles god type. Udtryksfuldt hoved. Passende lang, velansat og velrejst hals. Lang, skå skulder. Lang, velmarkeret manke. God overlinie, enkelte savner tilstrækkelig smidighed. Langt, velformet kryds med passende hældning. Lemmerne er jævnt føre. Bevægelsen er god i skridt. God til særdeles god i trav og galop. Hingsten præger sit afkom med hensyn til type, højtstillethed og ædelhedsgrad, og kan benyttes til et bredt udsnit af dressurbetonede hopper.

Han stod dejlig tæt på, han kostede ikke en bondegård og han kunne tilføre særligt vores lånehoppe lidt XX-blod som hun manglede.

Så vi ins. både Lindegårdens Lærke og vores lånehoppe Santia med Laurino

I 2009 får vi så d. 8/4 et hoppeføl Petersminde Lima (hovedstaden i Peru) og d. 13/4 et hingsteføl Petersminde Lincoln (hovedstaden i Nebraska, USA).

Lindegårdens Lærke og Petersminde Lima

Santia og Petersminde Lincoln